Forholdet mellem billetkøber og Aars Teater Bio

Aars Teater Bio formidler reservering og salg af billetter mellem billetkøber og den ansvarlige arrangør.
I de fleste tilfælde er arrangøren Aars Teater Bio.

 

 1. Reservering
  Du kan reservere billetter via internet, telefon eller ved personligt fremmøde i biografen.
  Når du reserverer via internet modtager du en ordrebekræftelse straks i din browser og senere via e-mail (hvis du har opgivet korrekt e-mail-adresse).
  Hvis du vil rette i din reservering, inden den er afsendt til os, kan du rette den i feltet: Reservér/køb. Hvis du vil ændre i reserveringen inden du har betalt, kan du ændre i Indkøbskurven.
   
 2. Køb
  Du kan købe billetter via internet eller ved personligt fremmøde i biografen. Ved køb via internet skal du betale med betalingskort af typen Dankort eller VisaDankort. Du skal, efter at købet er gennemført, selv printe dine billetter ud. Køber er selv ansvarlig for at have en funktionsdygtig printer. Ved personligt fremmøde kan reserverede billetter også betales kontant i biografen.
   
 3. Priser
  Alle priser er i DKK (danske kroner), hvor intet andet nævnes. Der tages forbehold for force majeure, afgiftsændringer, udsolgte arrangementer og trykfejl.
  På alle køb bliver der beregnet et salgsgebyr på 10 DKK pr. køb, som dels dækker transaktionsgebyret til PBS og dels dækker de andre udgifter, Aars Teater Bio afholder ved salg af billetter.
  Ved reservation, som betales kontant i biografen, bliver der tillagt et reservationsgebyr på 5 DDK pr. billet. Reserverede billetter skal afhentes senest 20 min. inden forestillingens start. Reserverede billetter, der ikke er afhentet 20 min. før forestillingen, bliver frigivet til salg i biografen.
   
 4. Billetten
  Billetten med en påtrykt stregkode, er dit adgangstegn til et konkret arrangement. Stregkoden accepteres kun én gang. Billetten kan altså ikke kopieres, eller på anden måde forsøges anvendt flere gange. Videresalg af billetter i kommercielt øjemed er ikke tilladt.
   
 5. Tabte billetter
  Aars Teater Bio kan ikke drages til ansvar for tabte billetter.
   
 6. Refundering af billetter
  I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter til underholdende arrangementer, der skal finde sted på en bestemt dag eller i en bestemt periode, ikke omfattet af fortrydelsesretten.
  Hvis en arrangør giver mulighed for at refundere billetter, fremgår det af oplysningerne for det enkelte arrangement. Arrangøren refunderer købte billetter ved aflysning af et arrangement. Gebyrer refunderes ikke.
   
 7. Arrangøren gør opmærksom på at:

  du skal kontrollere billetten for arrangement, dato og tidspunkt

  billetten ikke erstattes ved bortkomst

  billetten refunderes i biografen i tilfælde af aflysning

  gebyr refunderes ikke

  Aars Teater Bio har intet ansvar over for kunden vedrørende arrangørens betalingsstandsning, konkurs, aflysning af arrangement eller eventuelle andre reklamationer vedrørende arrangementet. Al henvendelse herom rettes til arrangøren

  Information om arrangørens fulde navn, adresse, telefonnummer m.m. kan ses her på hjemmesiden eller oplyses i biografen eller på tlf. 9862 1175 i billetsalgets åbningstid, som er 45 min. forud for hver forestilling.
   
 8. Personoplysninger

  Aars Teater Bio er ansvarlig for indsamling og behandling af persondata.

  De personlige oplysninger som du indtaster under et køb (navn, adresse, postnr, by, e-mail og tlf.), bruges udelukkende til ordrebehandling, og bliver ikke videregivet til andre. Ud over de personlige oplysninger logges også ip-adresse. Disse oplysninger bruges udelukkende til statistik og ved sager omkring misbrug/svindel.

  Alle persondata gemmes i minimum 5 år.

  Kundeoplysningerne sendes/opbevares ikke krypteret, men ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til PBS. Aars Teater Bio har IKKE adgang til dine kortoplysninger.

  Aars Teater Bio anvender kun cookies uden personoplysninger.
   

Aars Teater Bio
Himmerlandsgade 67
9600 Aars
Tlf.: 9862 1175
CVR: 20029234